Vaikeeta oli päättää, kun kaikki näyttää nii hyvältä! Mulla on ainaki 4 suklaajälkkäri kirjaa (olen suklaa addikti, fazerin sininen on elämäni) ja sitten kasa pirkan leivontalehtisiä. En ole todellakaan kaikkia reseptejä kokeillu. Oon tosi huono uusien reseptejen kanssa, koska pelkään että vaiva ei oo lopputuloksen arvosta (oon niin monesti tehny jotain 2 tuntia ja lopputulos on ollut valuvaa ja pahaa mössöä). Nyt kuitenkin otin uuden brownie reseptin käyttöön, ja kannatti; oli tosi hyviä! Tuolla ne odottelee ja vastustan etten menisi syömään niitä kaikkia :) Lisään noi leivontaohjeet tänne. Mä olen itse vähän sekalainen leipoja, eli välillä heitän sinne sekaan kaikkea mitä sinne ei kuulu, enkä mittaa kauhean tarkasti. Joten jos teidän leipomus samasta reseptistä onnistuu erilailla niin siitä se varmaan johtuu.
Today it struck me - I hadn't baked anything in a long time! So I walked to the store to buy dark chocolate, eggs and milk and then headed home to go through my recipes. It's always a struggle to choose what to bake. Everything looks so damn good... I ended up making brownies with a new recipe.
I have like 4 different dessert books just for chocolate (if there's something to know about me, it is that I love chocolate; it's my life) and then I have various magazines with yummy recipes. One of my chocolate books had a brownie recipe and I wanted to try it out. I'm bad at trying new recipes, because I'm afraid that I'll be disappointed after spending all that time to make it. But I thought what the heck lets do this. They ended up delicious so I wanted to share the recipe here! I am however a sloppy baker, I sometimes don't measure everything exactly, and I don't know if that had an affect on the recipe. If yours works out differently let me know!
1. Voitele kakkuvuoka kevyesti ja peitä pohja leivinpaperilla
1. Spread butter or oil on the cake mold and put greaseproof paper on the bottom
2. Laita voi, sokerit, tumma suklaa ja siirappi kattilaan. Lämmitä varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasaista. Nosta liedeltä ja anna jäähtyä hyvin.
2. Heat butter, sugar, dark chocolate and syrup in a pan. Mix until smooth. Let the mixture cool.
3. Vatkaa munat ja vanilijauute keskenään ja vatkaa sitten sekaan jäähtynyt suklaaseos.
3. Beat the eggs with the vanilla extract and then beat in the cooled chocolate mixture.
4. Siivilöi jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kulhoon. Sekoita varovasti muna-suklaa seokseen. (Itse sekoitan aina kuivat aineet yhdessä ja siivilöin sitten taikinaan).
4. Sift the flour, cocoa powder and the baking powder on a bowl and then mix them carefully to the egg-chocolate mixture.
5. Kaada taikina vuokaan ja paista 180 asteessa 25 minuuttia (itse pidin uunissa n.20 minuuttia). Kakun kuuluu olla sisältä "raa'an näköinen" tai ainakin kostea.
5. Pour the mixture to the cake mold and bake it on 180 degrees Celsius for 25 minutes (for me it only took about 20 m.) Brownies are supposed to be a little raw from the middle.
Toivottavasti tykkäätte reseptistä! Jos leivotte nii kertokaa mite meni
I hope you guys like this recipe! Give me feedback on how you do
Heippa! Nyt syömää pari brownieta.
This post was so hard to do.... Apparently my English is still pretty bad what comes to the baking vocabulary. Well I did my best :) Bye!
No comments:
Post a Comment